Af samme grund, fejrer bloggen denne dag, med en af mine bedste juleopskrifter. Lad dem køle ned og gnid skallen af med fingrene, inden de blendes godt til mel
Alle har nok prøvet at tage en pakke hakke op fra fryseren om morgenen og gå hele dagen igennem med den der gode følelse af at have sørget for aftensmaden på forhånd
I sidste uge var vi omme forbi min svigerinde og stjæle blommer. Der kom en ordentlig portion i fryseren, men nogle af dem fik svigerinden og familien tilbage i form af en lækker blommekage
H. e. r. o. p. s. k. i. f. t. n. å. b. l. ø. d. y. u. j. a. g. D. ,. m. E. v. h. æ. J. F. T. 3. 0. -. 4. S. L. 1. 5. 2. ½. c. (. ). 7. I. B. N. K. ". A. . O
Den bløde karamelglasur er et kapitel for sig – NØJ den er god – og så let at lave. Jeg ændrede eller lidt i opskriften, da der efter min mening altid er alt for meget sukker og fedt i de amerikanske opskrifter, og så skal der altså kanel på æblestykkerne i mine kager
Chokolademuffins – og vanilleis. I forbindelse med mit praktikforløb hos Wauw is, har jeg lavet denne lækre chokolademuffins – med en næsten blødende midte, som er perfekt til en god vanille- eller jordbæris
I min tur rundt på de sociale medier og i blogland, faldt jeg over en rigtig retro klassiker. Vi fejrede nytårsaften i gode venners lag og skulle i år medbringe forretten
Og nydes bedst til gril mad i solen. Så er det bare at vaske og skære ud, mixe det sammen, og server med en enkel creme fraiche dressing eller god olie/eddike dressing til
Med alle de su-u-u-u-uper lange blogindlæg du har været udsat for her på det sidste, skylder jeg vist en frisk lille opskrift på MEGA lækker og alt for more-ish sundhedskage… Den kommer her
Tilsæt så smøret i små stykker og ælt det godt sammen, så smøret bliver godt blandet rundt. Her er min opskrift på en brioche-agtig burgerbolle, som er blødog lækker og samtidig rustik nok til at den mætter
H. v. e. m. h. u. s. k. r. i. n. b. ø. f. d. l. a. g. o. t. N. p. E. å. ,. 1. ½. æ. F. O. T. L. A. R. S. K. G. U. D. I. j. 8. (. 4. ). 5. 0. J. B. Æ. /. 3. 2. y. c. C. V. P. 7
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.