ovnbagt kartoffel- og sellerimos m. baked beans. ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Vi besluttede at lave en kartoffel/sellerimos fyldt med kærlighed (smør), stegt perlehønebryst, majs vendt med smør og salt, hakkede urter og ekstra kærlighed (den kommer vi til, men selvom den kan købes var den hverken fra Thailand eller Østeuropa
Servér med noget lækkert tilbehør a la bagte rodfrugter, stegte svampe og en efterårssalat, eller hvad med kartoffel-/sellerimos, lucernespirer og letdampet broccoli
Anret Lammet med sellerimosen, ramsløgsstænglerne, de glaserede løg og gransovsen. Lammefilet med sellerimos på påskeøl, ramsløgstængler, glaserede løg og ægte sovs på gran(4 pers. Bag sellerimosen i små portionsforme i 10 min i ovnen ved 200° C
1. Svinekoteletten marineres i en smule af sennepen og salt og peber. 2. Æblet og guleroden blandes med honning, halvdelen af olien, hønsebouillon og salt og sættes over i en kasserolle på lav varme og simre i 7-8 min
ovnbagt kartoffel- og sellerimos med baked beans. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Jeg fejrer efteråret med årets første sellerimos (se under fanen "dips og pesto"), serveret med kyllingedunser og bulgursalat (se under fanen "salater")Opskriften på kyllingedunserne får I her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.