Optø spinatenog bland den med ricotta og parmesan. Smag til med salt og peber. med en gaffel. Opvarm olien i en gryde, tilsæt champignoner i skiver, hvidløg og muskatnød
En omelet medspinat, champignonog kyllingepølser. Laver man en omelet behøver man aldrig at spise det samme to gange – medmindre man finder en god opskrift, der er værd at spise igen og igen
Da jeg allerede havde hevet en pakke laks ud af fryseret til optøning blev jeg enig med mig selv om at en laksetærte medspinat jo aldrig er at kimse af, og derfra jazzede jeg mig egentlig bare lidt frem med de ingredienser jeg lige havde lyst til
E. n. l. æ. k. e. r. h. v. d. a. g. s. t. u. -. ). D. o. å. L. i. m. 4. p. M. j. T. B. f. 8. 2. 1. ½. 3. 0. b. K. ø. c. ,. y. 6. Y. F. A. S. P. H. V. R. 5
H. a. v. d. e. n. i. o. m. t. j. g. l. p. s. r. c. h. ,. y. k. æ. J. ø. å. f. C. u. K. O. b. P. -. (. 4. 2. ). 1. 0. –. 5. ½. A. 3. 8. D. L. B. S. T. Æ
Spinat er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter, og er derfor godt at spise hver dag. Det gode er at spinaten ikke smager igennem, men bare tilfører en masse sundhed til smoothien
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignonog de lækre soltørrede tomater
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.