Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt
Ha alle ingrediensene i en blender, fyll på juice til det når toppen av bærene. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Det hele kommes i en serveringsskål og osten smuldres ud over. En dejlig kombination af røde råvarer og sensommerens bær, den klær stegt mørkt kød fx vildt eller oksekød
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Pil rødløg, og hak det fint. Skræl imens hvidløg, og hak det fint. Brun det hakkede oksekød grundigt af. Tilsæt rød karrypasta, og lad det svitse med et kort øjeblik
Og det kan være så knaldhamrende kedeligt. Især om vinteren og i det tidlige forår, hvor de friske grøntsager enten er dyrket i våd rockwool og på speed af gødning, eller dyrket i fjerne lande og plukket lang tid før, de egentlig var klar til det
Vandet der løber fra er først “mælkeagtigt” men ender med at være klart og rent. Jeg synes det er lækkert med lidt syrlighed til den, så jeg har kommet nogle spsk’er soja yogurt ovenpå
Lad det størkne og tag derefter det store stykke konfekt ud af formen og vend det på hovedet. 400 g Original ODENSE Marcipan Original ODENSE Marcipan 375g Gå til produkt » DKK 64,95
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.