The post Kakaomandler til en kold vinterdag appeared first on Sund for Sjov. Jeg ved godt, at man ikke skal bruge vejret, som en undskyldning for at spise, og at den slags undskyldninger går ind under kategorien “at spise på følelserne” (tro mig, jeg kender vist dem alle), meeen altså … det er jo hverken kakao eller hvide boller som i gamle dage
Her deler jeg en med ret med jer, som passer godt til mørket vi har disse dage. Den er til at god at varme sig på og fantastisk til en rigtig herremiddag
Jeg har ikke skrevet noe her på en langs stund, det er ikke fordi jeg har mistet inntressen for mat, men derimot fordi jeg ikke har vært videre motivert for å skrive
Denne chokoladetærte er helt perfekt til disse snart vinterdage, vi går i møde. Den har en meget klassisk mørdejsbund fyldt op med intens chokoladefyld, et knasende lag af valnødder og toppet med en sød marengs
Vi nyder hyldeblomstsaft iskoldt på en varm sommerdag og som en varm drik på en kold vinterdag. Det er allerede tid for at lave hyldeblomstsaft og det er ret tidligt i år ift
Perfekt til en kold vinterdag. Eller i hvert et forsøg på det. Sidste lørdag var jeg SÅ heldig at "komme til" at gå forbi slotsbageren efter træning i fitness - det var godt nok ikke den direkte vej, men pyt med det
Min kæreste har lært mig denne ret og jeg er vild med den - især på en kold vinterdag. ). Lav en kødsauce og en gang kartoffelmos som du bedst kan lide det
På sådan en grå trist vinterdag kan man godt bruge noget mad med farver. Som f. eks. denne salat der er lavet med rød grønkål (ja grønkål kan godt være rød, selvom det er lidt at en modsigelse)
Hvilken herlighed, og manden havde skrællet en hel grydefuld, så der både er til grød, mos og måske og fryseren til dejlig æblekage på en kold vinterdag
Der er masser af farver i dagens gryderet, lige noget som passer til en kold vinterdag. ,. Selleri og gulerødder er gode gamle danske rodfrugter, som kan bruges til mange ting
december-lykke på en vinterdag. Glædelig 1. december. Vi åbner første låge i Lammeskyens Julekalender, og bag lågen er opskriften på de bedste pebernødder
Tænkte at det skulle bruges en vinterdag hvor der var tid til at lave simremad. I min fryser lå ¼ hjerte af et 1 år gammelt ungdyr af Aberdeen Angus-kvæg
Jeg blev overrasket over, hvor nemt det faktisk er at lave chai sirup, og så smager det virkelig skønt og krydret – perfekt på kolde efterårs- og vinterdage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.