Jeg smider alverden ting i mit brød, smagsmæssigt og struktur-mæssigt skal jeg SE hvordan det fungere, jeg kan ikke nøjes med at få "fordi jeg siger det" - fra nogen
Placer brødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Jeg lavede disse madbrød til årets veganske julefrokost, og jeg var overrasket over, hvor gode de blev
Du skal regne med at bruge et par forsøg på, at finde den helt rigtige bagetid, så brødet både er blevet gennembagt, og samtidig ikke er blevet for brændt
Servere med groft brød. 250g torsk uden skind og ben 1 lille løg 1 æg 1 tsk salt Peber 2-3 spsk fuldkornsmel Lidt frisk basilikum Kom det hele i en foodprocesser og rør kun lige til det hænger sammen. 2-3 spsk fuldkornsmel
Men det betyder ikke at det skal være pizza fra din lokale pizza-pusher, selvom han med garanti vil sætte pris på de flere hundrede procent han får i avance
Tag derefter gryden af varmen og lad smørret smelte sammen med havregrøden. Kom melet i lidt efter lidt, med en rørmaskine (jeg brugte dejkroge) - dejen skal være lidt klistrende når alt melet er blandet i
I formiddags, mens Esther tog en middagslur, bagte jeg disse lækre bløde fuldkornsboller som fungere rigtig godt som en morgenbolle med ost og marmelade, men bestemt også som en sandwichbolle i madpakken