finthakkede løg i farsen sammen med persille og ca. over og farsfadet bages derefter færdigt. Men i dag får I opskriften på en dejlig vinterret med gode vintergrønsager som porrer og kartofler
Så sørg for at lave dine farseredeporrermed lidt mindre fars, end jeg gjorde. Læg en frikadelle størrelse fars på og bred den ud med en våd dejskraber, (Se billede)
Farsen – i min udgave en ganske almindelig frikadellefars (som du kan se opskriften på her) – er rørt medporrer, finthakket selleri og med ristede, grofthakkede hasselnødder
Den lækre og flotte Porrepakke med krydret fars. Porrer, fars og en mild tomatsovs – den er altid god. Almindeligt kogte som tilbehør, i porregratin, i sammenkogte retter og curries, stuvede, indbagte i fars og meget mere
kartofler, brunede kartofler, en grønkålssalat, rødkålssalat og min fars fantastiske sauce. Jeg har siden starten af november eksperimenteret med en masse grønne juleretter
Hold eventuelt lidt tilbage med mælken, så din fars ikke bliver for lind. Rør alle ingredienserne grundigt sammen i en røreskål (farsen har godt af at blive rørt godt og længe)