Falske flødekartofler er flødekartofler – uden kartofler – og de smager vanvittigt godt. Min mave har det dog ikke så godt med al den piskefløde, så derfor er disse flødekinaradiser lavet med madlavningsfløde – men hvis man f
Skal det være gennemført, burde det være en flaske græsk Retsina – hvidvin tilsat harpiks – men jeg synes ærligt talt ikke, at den passer særlig godttil med mindre tilbehøret er meget let
Jeg er ikke kræsen – plejer jeg at prale med – men indrømmet, der er nogle ting, jeg ikke spiser, og nogle ting jeg ikke bryder mig om, men godt kan spise
Når kødet er afkølet, kommes det ned i nogle fryseposer sammen med marinaden, bind en knude på posen og nuller marinaden ned i kødet, brug ikke for mange kræfter, da kødetgodt kan gå fra hinanden
Vi køber ikke kød eller fisk. Vi holder ikke ikke igen ved flødekartoflerne og smørsovsen og vi drikker også vin til hvis det tilbydes (jeg drikker dog som regel kun en mundfuld – men én skal jo køre bilen)