Godt kød til flødekartofler opskrifter

Falske flødekartofler med kinaradise

Falske flødekartofler med kinaradise

Falske flødekartofler er flødekartofler – uden kartofler – og de smager vanvittigt godt. Min mave har det dog ikke så godt med al den piskefløde, så derfor er disse flødekinaradiser lavet med madlavningsfløde – men hvis man f
Græsk farsbrød

Græsk farsbrød

Skal det være gennemført, burde det være en flaske græsk Retsina – hvidvin tilsat harpiks – men jeg synes ærligt talt ikke, at den passer særlig godttil med mindre tilbehøret er meget let
Musaka

Musaka

Jeg er ikke kræsen – plejer jeg at prale med – men indrømmet, der er nogle ting, jeg ikke spiser, og nogle ting jeg ikke bryder mig om, men godt kan spise
Dyrefilet med blåbærsauce

Dyrefilet med blåbærsauce

Det kan godt være at man skal skubbe og mase lidt, hvis skiverne er lidt for store. Tør kødet med køkkenrulle og gnid kødet ind i krydderiblandingen
Saltimbocca

Saltimbocca

Det er en ret, der er hurtig at lave, som smager godt, og så er den egentlig ikke vanvittig dyrt – der er lige kalvekødet, men ellers ikke
Flødekartofler med Røget Laks

Flødekartofler med Røget Laks

Desuden kan man skifte kødet ud med det man lige har, men igen, det røgede fra laksen gjorde noget rigtig godt for retten
Svin, Svin og svin i svøb m. flødekartofler

Svin, Svin og svin i svøb m. flødekartofler

Når kødet er afkølet, kommes det ned i nogle fryseposer sammen med marinaden, bind en knude på posen og nuller marinaden ned i kødet, brug ikke for mange kræfter, da kødetgodt kan gå fra hinanden
Blomkålsfad med pikant ost

Blomkålsfad med pikant ost

Går rigtig godttil alt kød, men det røde kød (kun lige slæbt over en radiator) er nu ekstra lækkert til

Mini Thanksgiving

Både indvendig og udvendigt, så godt som muligt. Og den smukke, søde glasering giver et fantastisk modspil til det let salte kød

OPSKRIFTER UGE 8

Lad det koge godt sammen og tilsætkødbollerne i saucen. Bland oksekød m. Form farsen til små kugler og steg dem på en pande

Skal du ha’ lam til påske?

Påsken er lammetid og køber man en god dansk lammekølle hos sin slagter, kan man godt glemme al snak om ”smagen af uld” – det er superlækkert kød