G. R. Ø. N. K. A. Y. L. I. J. a. g. r. ø. n. s. e. d. l. t. å. i. k. u. ,. f. b. o. c. m. y. ). H. v. p. O. P. S. F. T. 4. 5. 0. 2. 1. -. æ. E. M. Å. D. h. j. ) G
inser med kål og grønkarry – min version. Når man som jeg gerne vil spise meget mad med grønsager og uden kød er det svært at komme udenom linser,bønner og kikærter
Grønsagerne kommes i en gryde og dækkes med hønsebouillon. Sådan en gang vintervejr giver lyst til mad med varme og krydderier, så valget faldt på en gang kylling med karry
Når det øverste fedt lag er blevet brunt og sprødt tilsættes den grønnekarrypasta. Supernem og lækker ret med både grøntsager kød og sundt fedt i en og samme portion
Oksekød i grønkarry. Nu det er sæson for spidskål og forhåbentligt også snart danske asparges kan de sagtens supplere eller erstatte nogle af grøntsagerne i opskriften
J. e. g. l. s. k. r. b. o. i. a. y. ,. å. d. j. n. v. t. u. m. f. H. B. M. p. ø. æ. c. h. K. G. D. 2. I. ½. 1. -. 0. F. S. T. 5. 3. R. 4. 6. 7. U. L. 8. 9