Det ved jeg jo godt ikke kan bruges af andre, men min pointe er, at når man finder ud af, hvordan dejen skal føles, når den er “rigtig”, så er det nemt at blande en dej og få gode boller ud af det – uden opskrift
Kom hvedemel og havregryn i og rør godt rundt. Grovbolleruden æg (ca. Denne opskrift er lavet ud fra kombinationer af andre opskrifter og med henblik på at lave nogle lækre grove boller men uden æg
hvedemelRør først gæren ud i det lunkne vand og tilsæt dernæst salt, youghurt, olie og maltsirup. knækkede hvedekerner2 dl. 1 dl knækkede hvedekerner. 2-3 dl hvedemel
Tilsæt hvedemel og rør til dejen har er en jævn og fast konsistens. De koldhævede grovboller bages ved 200 grader i 14-15 minutter. Madopskrifter › Bageopskrifter › Boller › Grovboller 20 g gær. 400 hvedemel. Til 24 stk 20 g gær 4 dl vand 3 spsk honning 2 spsk rapsolie 1 tsk groft salt 150 g havreklid 100 g fuldkornsspeltmel 400 hvedemel
"Lav lækkert brød uden at skulle ælte dejen". Koldhævede grovboller med Ølandshvede og maltmel. 1 dl hvedekerner (eller andre kerner). Ca 500 gram mel (jeg brugte ølandshvede, grahamsmel og fuldkornshvedemel). En plade uden bagepapir sættes i ovnen og varmes op sammen med ovnen på 220 grader. 1 dl hvedekerner (eller andre kerner). Ca 500 gram mel (jeg brugte ølandshvede, grahamsmel og fuldkornshvedemel)
fuldkornshvedemel. Bløde og lækre grovboller med en sødlig smag fra æbler, som er helt i sæson nu. Rør gæren ud i vand og tilsæt salt og fuldkornshvedemel
Indlægget Grovboller med hampefrø blev vist første gang den Annemette Voss. 425 g hvedemel. Tilsæt hvedemel, hampemel, grahamsmel og salt og ælt dejen igennem på maskine ved fuld kraft i ca 15 min til den slipper skålen sider og har formet sog som en klump omkring krogen
Man kan også lave dem mere eller mindre grove ved at ændre på forholdet mellem grahamsmel og hvedemel, men jo grovere de bliver, jo hurtigere bliver de også tørre