barbecuemarinerede nakkekoteletter, ribeyebøffer, hakkebøffer, hotwings og forskellige slags pølser. Du kan i øvrigt selv eksperimentere med andre grønne grøntsager, hvis du får lyst til at supplere eller skifte ud i fyldet, f
Nu fik jeg jo ikke opskriften på kartoffelsalaten dengang, men jeg kunne jo dissekere den med øjne og smagsløg, så de ingredienser, der er i, er hvad der var i kartoffelsalaten fra Rømø, men det er jo ikke altid nemt at afgøre, hvad der er i dressingen
I de fleste opskrifter benyttes der frosne grønne bønner, men jeg syntes nu at det var lidt synd, at hente dem på frost nu hvor butikkerne bugner med de friske
Som tilbehør fik vi sprøde ovnkartoffelbåde (denne gang bare med salt som krydderi), en stor salatbar og to slags sovs (en brun lavet på stegeskyen og favoritsovs, som vi helst foretrækker til sådan en steg)
Måltidet kan indledes med rå grøntsagsstænger og nøddedip, for ekstra grøntsager. Jeg har spist en masse dejlig mad, og det var rart at komme lidt tilbage på sporet og få ryddet ud i snacks og pyt-mad (I ved, den spiser jeg lige den ting der, pyt med det)
Og ellers kan man jo tilsætte andre grøntsager hvis man synes. Det er selvfølgelig ikke den samme, men på denne måde fungerer den bedre som tilbehør frem for en ret i sig selv
pestoen til grøn salat, tomatsalat, til at blande sammen med hytteost, på pizza, til kartoffelsuppe, på brød og så videre… Et hurtigt og nemt tilbehør at lave og som samtidig er fyldt med de lidt mere sunde fedtstoffer, som vi jo skal have lidt af
gerne med noget frisk grønt, som giver en ret lækker kombination - hvis jeg nu. ”tilbehør”. fan at sidst jeg fik dem, endte jeg med at spise mig mæt alene i disse lækre ovn-butternut-squash
Med udgangspunkt i sæsonens råvarer sætter jeg lidt ekstra kulør på maden her i januar. Jeg servere salaten som tilbehør til fx stegt laks, kylling eller en hakkebøf