Kogtrødkål er uhyre nemt at lave selv. Skyl rødkålen, og skær stokken af. Det skal du bruge 1/2 rødkålshoved (ca. P 6% - F 40% - K 53% 1/2 rødkålshoved
Og sådan fortsætter man med at tilføre mere væde, indtil kernerne er kogt godt. Dertil serverede jeg en rigtig god speltotto eller kornotto med rødkål og bacon
Velegnet som tilbehør til svinekød og and, sprængt og kogt kød. Brug et lille stykke rødkål til at smage til med i stedet for en ske, så kan du bedre bedømme om cremen er stærk og salt nok
Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brun sovs og lun rødkål
Kogte kartofler. Rødkål. Lun gerne rødkålen, før den sættes på bordet. Rødkål. I dag får I det sidste indlæg med mine allerbedste opskrifter på den gode julemad
Serveres med kogte kartofler og rødkål. Melet skulle nu gerne ha jævnet vandet i bradepanden , sigt det og kom det i en gryde , kog det op og kom kulør i , smag til evt med lidt væske fra din rødkål eller evt ribsgele