Skal du ha' løg i også , så steg dem efter du har stegt kødet farvet. Så jeg stod op og stegte det , først ved at varme det op uden ekstra fedtstof og efterfølgende, da det var færdigsstegt, så hældte jeg fedtet fra ved at smide kødet ned i en si
Ellers løber al den gode kødsaft ud under stegning. Bare fordi det er hverdag behøver det ikke være kedeligt – heller ikke selvom man er børnefamilie og maden skal stå på bordet kl
Det skal krydres med salt og peber, og så ellers bare på en pande med smør ved jævn til hård varme. kødet tages ud, så det kan nå at ramme stuetemperatur inden det skal steges
Så stegesløg og hvislød hurtigt i ca. Alle grøntsager skæres ud i fine strimler eller små stykker. Gulerødder og broccoli steges på en gang og vendes ofte, evt
Start med at skrælle og hakke løg, skylle champignon og skære dem i skiver. Hvis du vil lave en version med kød, kan du sagtens brune noget hakkekød på en pande og tilsætte det saucen i stedet for alle eller halvdelen af svampene
Løgene pilles og sammen med timian hakkes det fint i en foodprossor. Jeg lavede en kæmpe portion, da der så både ville være til frikadeller til Oskars madpakke og overskud af selve "haren" til sandwich senere på ugen
Steg løg, hvidløg og peberfrugt i en gryde ved medium varme i et par minutter. Den kan varieres i det uendelige med forskelligt kødeller grøntsager, og den kan både bruges som en forret eller som hovedret, hvis man serverer den med ris eller nudler til
Løg og timian, stikkelsbærsaft. Efter at have aftalt, om vi kunne tænke os den store eller lille menu, fik vi skænket champagne, og fik at vide, at den første ret allerede stod på bordet = Blomsten
Skær løget i små tern, og kom dem ned til kødet. Nelliker og syltet appelsinskal til julefrikadellerne, revet gulerod og havregryn til de sunde frikadeller, hakket spinat og krydderurter i de grønne frikadeller, hvidløg og chili i de krydrede frikadeller osv