Fin, ik’. I går lavede jeg lækker grillmad og til dessert et nyt eksperiment. Til forret fik de andre bruschetta, hvor jeg lavede en blanding med finthakkede, friske tomater, frisk basilikum, hvidløg og salt + basilikum-olie
I de næste to indlæg får du en samlet oversigt over forslag til forret, hovedret og dessert, natmad og kransekagen, som naturligvis ikke kan undværes kl
Smør smuldres i melet, hvorefter sukker og æg tilsættes og dejen æltes sammen. Dette var helt fint med mig, specielt da det jo virkelig er højsæson for de lækre danske jordbær
Hvis det er blødt, er det let at ælte med. (hirseflager kværnet i en tør blender fungerer fint). fintmalede loppefrøskaller, sødemiddel, salt og kardemomme i skålen
Hold øje med dem - de skal være let gyldne. Og det ville jo altsammen være helt fantastisk fint, hvis ikke det var fordi, en gennemsnitlig liter købekoldskål indeholder lige så meget sukker som sodavand
Temperer chokoladen – jeg bruger altid Copenhagencakes guide til det, og den har endnu ikke fejlet. Flødebollerne er med mørk chokoladeovertræk, champagneskum og kransekagebund, så de kan fint bruges som alternativ til den klassiske kransekage nytårsaften
Denne hjemmelavede udgave af pistacie-is har en fin og let brunlig nuance. Den ligner på ingen måde de sminkede udgaver man finder i frysedisken i supermarkedet og smagen kan på ingen måde sammenlignes
derefter lavede jeg hyldeblomstmoussen som jeg hældte oven på den let størknede chokolademaousse - det hele stod i køleskab til næste dag, men det kan også laves om morgenen og blive spist om aftenen