Der er ingen tvivl om, at rugbrød er en vinder i madkassen, da det mætter godt og indeholder mange gode fibre, men nogle gange er det sjovt at få noget andet med
halvdelen af marmeladen, resten af marmeladen gemmer jeg til at komme på teboller eller ristet rugbrød Kom den anden bund ovenpå den smurte mandelbund og giv den store hindbærsnitte et let tryk, så den samler sig
Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
(Har været meget kræsen førhen) Det smagte vidunderligt, så jeg fik lyst til at eksperimentere. Server gerne med rugbrøds croutoner og stegt røget skinke i tern, evt
Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Mere smag – Du spiser mad, der virkelig smager af noget, og dermed kan du bedre opnå en ‘mental’ mæthed, hvor du ikke har behov eller lyst til mere mad