Men så faldt jeg over den her opskrift på Piskeriset. Jeg valgte dog at servere den med frisk frugt - ananas, jordbær og kakifrugt skåret i tern og dragefrugt som pynt
Men så faldt jeg over den her opskrift på Piskeriset. Jeg valgte dog at servere den med frisk frugt - ananas, jordbær og kakifrugt skåret i tern og dragefrugt som pynt
Sæt kagebundene på et fad. være frugt kogt i sukker eller honning, en sød mælkeret eller tørret frugt. men det er først i 1700-tallet, at man begynder at bruge det på dansk. Fra midten af 1700-tallet kommer der også budding og is til
Da den primært er lavet på soyamælk er kalorieindholdet forholdsvist lavt, og derudover opnår desserten en smule bid med lidt gode kulhydrater fra vilde ris
Gryden tages af varmen og rommen røres i inden det hældes på skoldede glas. Nogle desserter kan godt være lidt "fede", men hvis man får lidt frugt til, giver det en helt anden smag
Opbevares på køl indtil servering, gerne i et par timer. Buddingen kan spises som den er, men er ekstra lækker sammen med lidt frugt som banan, kiwi eller kakifrugt i tern
Der findes rigtig mange opskrifter på brød budding. Måske fordi vi i dag har fokus på mindre madspild. servere brødbudding med whisky eller rom sauce, karamelsauce, frugtsauce, syltetøj eller frugtgrød, is, Skyr, creme fraise, flødeskum, frisk frugt, henkogt frugt osv
Da jeg en sen aften havde lyst til at bage, så fik jeg den ide, at koge Penna Cotta - det tager nemlig ikke så lang tid, og klokken var tæt på sengetid
Skær de tørrede eller friske frugter i små terne på ca. Nigella Lawsons hurtige karamelbudding. Under den sprøde overflade gemmer der sig en klistret budding med karamelsauce, og serveres den lun med vaniljeis er den simpelthen himmelsk
Buddingen bringes i kog under omrøring og koger ca. Buddingpulver hældes i en skål og blandes med sukker og 1 dl mælk. Buddingen fordels i 4 portionsglas, som overdækkes med plastikfolie