Salaten stod på menuen i Foodprepperklubben og er velegnet til dig der foodprepper. Og salaten smager ednu bedre, hvis den har trukket et par timer (som fx fra dagen før)
Hak den groft og drys udover salaten. Chef-salat200 gr kogt og røget skinke250 gr emmentaler1 bundt grønne asparges3 tomater1 fennikel1 bundt radiser1 agurk100 gr sorte oliven1 bundt bredbladet persille1 spsk Dijon sennep2 spsk vineddike2 spsk mayonnaise6 spsk olivenolieSkær skinke og ost i tern
Når det kommer til sommer og grill, er en af mine foretrukne salater denne nostalgiske Grønne salat med mormordressing, piftet op med asparges, ærter og radiser
Denne kartoffelsalat er super lækker til alle sommerens grillaftner. Så i stedet for den fede tunge traditionelle kartoffelsalat, så er dette absolut min nye yndlings
Bønnesalat… Pst. Du kan servere dem til alt, kolde eller varme – altså bælgede, bælgen smager ikke godt, eller egentlig er den bare besynderlig at tygge i – eller du kan blande dem i salat
radisser, ærter og peber. Sprød kålsalat m. Couscous salat m. Hvis du søger en sund og let omgang aftensmad med masser af smag af mellemøsten, så er denne ret lige sagen
radisser og ærter. Frisk kålsalat m. Couscous salat m. Naanbrød er et geneielt stykke brød. Et fladt pandekagebrød, som er perfekt til at dyppe i alt slag dip eller spise lune med en masse smør
Radisser. Salat, spinatblade eller kål (hvad man nu lige har i køleskabet). Det er ikke længe siden, at jeg for første gang kastede mig ud i at bruge rispapir