Ristet rugbrød med salt opskrifter

Ristet rugbrød med spejlæg og avocado

Ristet rugbrød med spejlæg og avocado

Kom avocado, som du har saltet, på det ristede rugbrød og læg til sidst spejlægget ovenpå. Drys medhimalayasalt og friskkværnet peber
Ristet rugbrød med laks - lækre små hapsere

Ristet rugbrød med laks - lækre små hapsere

Smag til medsalt og peber og evt. Fordel cremen ovenpå cirklerne af ristetrugbrød. Læg cirklerne på en bageplade eller rist beklædt med bagepapir, og pensl dem med lidt olivenolie
Ristet rugbrød med flødestuvede kantareller

Ristet rugbrød med flødestuvede kantareller

Drys medsalt og peber. Salt og peber . Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Ristet rugbrød med flødestuvede kantareller

Ristet rugbrød med flødestuvede kantareller

Drys medsalt og peber. Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Mørkt rugbrød med kerner

Mørkt rugbrød med kerner

Tag rugbrødene ud af formene og lad dem køle af på en rist. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrø i en stor skål sammen med vandet og surdejen
RUGBRØD MED ET TWIST

RUGBRØD MED ET TWIST

Hjemmebagt rugbrødmed tørrede figner - har du nogensinde smagt det. Du kan egentlig vælge de fleste opskrifter på rugbrød, og så selv tilføje finthakkede figner i opskriften
Rugbrøds croutoner

Rugbrøds croutoner

Disse er lavet på rugbrød, så du får en masse gode fiber med, dertil er de ristetmed lidt kerner, for at give smag og lidt ekstra fylde
RUGBRØD

RUGBRØD

Denne gang skulle det så bestå prøven i et mørkt brød - og det gjorde det, selv på vores "rugbrøds-jomfrurejse"
Rugbrød - Med Surdej (2 Stk.)

Rugbrød - Med Surdej (2 Stk.)

Pynt med solsikkekerner lige før brødet sættes i ovnen. Kom rugkerner, hvedekerner, hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner i en stor skål sammen med vandet og surdejen, og lad det stå i minimum 8 timer (sæt det evt. Salt 1 Spsk
Makreldip med sprødt rugbrød

Makreldip med sprødt rugbrød

Server makreldip med tomatsalat og ristetrugbrød. Smag til medsalt og peber. Salt og peber. Del markellen i mindre stykker og mos den med en gaffel
Groft glutenfri rugbrød

Groft glutenfri rugbrød

Jeg er kommet rigtig godt igang med at eksperimentere med at bage groft glutenfri rugbrød og prøver mig frem med forskellige kerner, frø og melsorter, som alle er glutenfrie