De fleste børn kan godt lide råkostsalat hvis de kan se hvad der er i og det kan de i denne salat. Rå smager de også godt, når de rives og anvendes til råkost med en god dressing
Salaten i dette indlæg er en rigtig efterårssag med både rødbeder og æbler, der lige nu er i sæson. Derudover kan det være meget afhængigt af sæson, og jeg synes næsten, at man skal bruge de råvarer, grønsager og frugter, som er aller bedst på lige præcis det tidspunkt
Rå kan den godt være lidt sej at komme til livs, men det er der heldigvis råd for. Mens jeg skriver det her indlæg går det utrolige op for mig … Jeg tror faktisk, det her er min første salat
Den dag i dag elsker jeg den dejlige rød/lilla rodfrugt – både når den er rå, bagt, stegt og kogt. Jeg lavede denne salat i går, og den er god, men altså også ret bitter
kartoffelsalat med hele rugkerner. Tapenaderne er velegnede som dip til rå grøntsager, de kan smøres på brød, og jeg har lige brugt tomattapenaden som bund i en pizza
Rå kan den godt være lidt sej at komme til livs, men det er der heldigvis råd for. Mens jeg skriver det her indlæg går det utrolige op for mig … Jeg tror faktisk, det her er min første salat
Giv halvdelen af rødbederne et opkog og lad den anden halvdel forblive rå. Jeg elsker salater, specielt når der er kælet lidt ekstra omkring dens ingredienser og farver
Det er vigtigt at rodfrugterne ikke er pakket for tæt i plastposer, for så rådner de nemt. Skyr er et magert, men meget proteinrigt syrnet mælkeprodukt som fortjener opmærksomhed ikke kun som morgenmad med frugt, men som grundlag i fx middagssalater