Hvis du synes at din sovs smager af ingenting kan du pifte den op ved at tage et skvæt af lagen fra de syltede agurker, asier, agurkesalat eller hvad du måtte have af surt
Salat. Denne lækre og børnevenlige ret, er super hurtig at lave, og et alternativ til dem der elsker smagen af pasta og kødsovs, men gerne vil have et alternativ til pastaen
Hakkebøffen på en skive rugbrød og perlebyggen som selvstændig “salat” med de bagte nye løg. Skulle der være rester tilbage egner de enkelte dele sig ganske udmærket dagen efter
Serveres til en lækker salat, f. denne lette, grønne og røde sommersalat. hakkekød á på vægten, formede den tilhakkebøf, trykkede dem forholdsvis flade og placerede i en frysepose
En del af opskrifterne kender I allerede, men jeg vil i det her indlæg give jer opskriften på den grønne pastasalat, og vender senere tilbage med opskriften på min tomatsalat med mozzarella
Derudover vil jeg foreslå en couscoussalat som en af de mere fyldige salater, man kan servere som tilbehør, da den smager godt både kold og varm (jeg ville undlade nødderne, når den skal serveres som tilbehør i det her tilfælde), og kan laves dagen før, hvis man ønsker det (kan varmes i mikroovnen for nemheds skyld før servering)
Tilbehør blandet salat og kogte kartofler. Smør og olie til stegning. Der er tale om hakkebøf med bløde løg og brun sovs, og det kom på madplanen, da det lige er en ret efter min mands mave
Som tilbehørtil burgeren valgte jeg nogle hjemmedyrkede gule, søde tomater og et salatmix. Valget faldt på at give hakkebøffen en ordentlig omgang hjemmelavet (lidt utraditionel) teriyakisauce tilsat ananas
Præcis som eksempelvis italiensk salat. Vil du have en version, der fylder lidt mere, men stadig passer til indiske retter og måske også en dansk hakkebøf, så riv en agurk på den grove side af rivejernet, og pres væden ud ved at pakke det ind i et rent viskestykke og klemme, mase og vride