Forret. Hovedretten har jeg lavet lidt spansk inspireret, med ristede chorizopølse, soltørrede abrikoser,samt svinefilet rullet i julekvas bestående af kanel, appelsinskal og hakkede krydderurter
Dippen bestod af en kraftig Pimenton aioli, basilikums pesto, spansk olivenolie og Ducka, som er en nordafrikansk nøddeblanding med sesam, korianderfrø og hel spidskommen
Hvad er det der gør, at jeg foretrækker Prosciutto di Parma frem for eksempelvis Speck fra Alto Adige eller for den sags skyld den spanske skinke Serrano
Vandrer man ned gennem byens små, smalle og hyggelige gader, møder man, over for det nationalhistorie museum, en skøn, lille, rustik vinbar, som ikke blot gør en dyd ud af sine sommelierer, men som også gør en dyd ud af at præsentere det bedste af det bedste hvad angår tapas og småretter, som favner både italienske, spanske, japanske og luxembourgske traditioner
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Hvad med fx “Kokolade smørepålæg”, sprøde ovntørrede gurkemejemandler, stenalder biscotti eller søde spanske mandler i stedet for al det kunstige og sukkerfyldte møg, vi ellers kan komme til at fylde os med
Eller tilmed til fisk og spansk tapas. Forret af pocherede æg med hvide asparges, en let salat med laks og grønne asparges, som aperitif eller til andre fisk – og skaldyrsretter
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Dippen bestod af en kraftig Pimenton aioli, basilikums pesto, spansk olivenolie og Ducka, som er en nordafrikansk nøddeblanding med sesam, korianderfrø og hel spidskommen