Den kan laves med alle slags kød (om end muslimerne nok aldrigvil serverer den medsvinekød). Tilsætkokosmælk og rør godt rundt under opvarmningindtil massaman karry paste er rørt helt ud og der begynder at flyde lidt rød olie op
stegt fisk, kylling, magert svinekød. Spæd evt medlidtbouillon undervejs. Varm olieni en gryde og sauter løg, ingefær, chili, hvidløg og karryheri et par minutter
Koteletter ikarryfadmedhvidkål og porrer. Tilsæt æbletern og lad dem stege med. spsk karryheri. Selvom jeg elsker grønsager, kan jeg også godt lide kød og
Tilsæt efterfølgende dinkokosmælk og rør godt rundt. Og det er absolut ikketilfældetmedthai mad. Rød karry er en slags stuvning, på samme måde som Massaman og Penang er
kokosolie/mælk (vælg en god kokosmælk, gerne en tyk fed en fra specialbutikkerne). Hvis du vælger at putte grøntsager i retten skal de i sammen medchilierne og fiskesovsen
Cremefine, kokosmælk, mælk og svineterning hældes i og bringesi kog. Jeg er vildtmed boller ikarry, her er en udgave som jeg har prøvet at tilpasse PCO kosten så vidtmuligt
Svits det hele og tilsæt derefter kokosmælken og rør rundt. Svitssvinekødet, krydr med salt og peber - hak løg, hvidløg, chili og ingefær og bland i kødet