Torsk i kokosmælk opskrifter

Torsk i grøn karry

Torsk i grøn karry

kokosmælktil det begynder at dufte og kokosmælkenskiller. Skær torskefileterneilidtmindre stykker
Torsk i Kokos med Blomme-Chili Salsa

Torsk i Kokos med Blomme-Chili Salsa

Rør kokosmælk, lime og fiskesauce sammen og hæld over fisken. kokosmælk. torskefilet. En sund og let aftensmad med masser af smag og årstidens frugt
Grønsager med torsk og ingefær

Grønsager med torsk og ingefær

Kogt torsk har jeg det ikkesærlig godt med, men ovnbagt. torsk sammen med grønsager – se det er noget helt andet
Kokossuppe med torsk og thaikarry

Kokossuppe med torsk og thaikarry

Rist karryen ilidt af den tykke kokosmælk, til det skiller og begynder at dufte. Skær torskefileternei tern, kom dem i suppen og lad den trække et par minutter
Thai inspireret fiskesuppe

Thai inspireret fiskesuppe

Anden hvid fast fisk kan anvendes i stedet for torsk. Selv er jeg vild med det meste der minder om Thai-mad og kokosmælk, så jeg var også solgt
Kylling i cremet kokos-cashew-sauce

Kylling i cremet kokos-cashew-sauce

Hvis du er mere tilfisk, kan jeg sagtens forestillemig, at du kan udskiftekyllingen med fx torsk. Kom kokosmælki og blend til en cremet konsistens uden klumper
Hjemmelavede fiskefrikadeller

Hjemmelavede fiskefrikadeller

Jeg smed pakken ned ikølediskenigen og fiskede en stor torskefilet op i stedet. det skal være nemt og hurtigt'
5 fine fiskeretter

5 fine fiskeretter

Dampet torski ovn. Risen er en oplevelse helt for sig selv – der er stor fordel i at anvende kokosmælktil at koge ris

Massaman chicken curry

Dampet torsk med græskar og feta - Få opskriften her Tirsdag. TILBEHØR. Kog ris efter anvisningen på pakken

Torsk i karry og kokosmælk.

Torsk, filet. Kyllingi karry og kokosmælk. Bouillon, fisk. Kokosmælk. Torski lækker tomat sauce 1 spsk. Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt

Nem hverdagsmad: Torsk på 3 måder!

Det er der naturligvis delte meninger om, og elsker du torsk med kokosmælki karry, så be my guest Jeg ender tit med at lave torski ovnen, så derfor arbejder jeg meget med forskelligesmagsindtryk for at det ikkebliverkedeligt