Torskefilet i ovn opskrifter

Torsk med serranoskinke og grøntsager i ovn

Torsk med serranoskinke og grøntsager i ovn

torskefilet, så de er dækket på langs - og læg dem i et ovnfast fad med bagepapir. Bland squash og abuergine med hvidløg, basilikum og olie og læg blandingen i et ovnfast fad med bagepapir
Ukemeny - Uke 3 / 2016 ✿

Ukemeny - Uke 3 / 2016 ✿

Ovnsbakt torskefilet med reker og dill. i ovn. Det som er positivt med januar er at 'SKREIEN KOMMER', svømmende fra Barentshavet og inn til Norskekysten for å gyte
Mild karry-kokos-suppe med ovnbagt torsk

Mild karry-kokos-suppe med ovnbagt torsk

Ikke en fisk jeg har ret meget erfaring med, men tilfældigvis havde jeg en pakke torskefilet i fryseren, og så var det jo bare at finde på noget sjovt og spændende
Fiskegrateng med torsk og makaroni ♥ஜ

Fiskegrateng med torsk og makaroni ♥ஜ

Fiskegrateng med makaroni er en kjær gammel rett som de fleste husker fra barndommen ♥. Serveres gjerne med kokte poteter og revet gulrot dynket med litt sitronsaft
Torsk med serranoskinke og grøntsager i ovn

Torsk med serranoskinke og grøntsager i ovn

torskefilet, så de er dækket på langs - og læg dem i et ovnfast fad med bagepapir. Bland squash og abuergine med hvidløg, basilikum og olie og læg blandingen i et ovnfast fad med bagepapir
Torsk i pakker med jordskokker, æbler og porrer

Torsk i pakker med jordskokker, æbler og porrer

Den her opskrift er jeg blevet inspireret af på FDB's hjemmeside "Vi skal spise". Det er en rigtig dejlig variant af torsk, som jo ikke altid falder i lige god jord - i hvert fald ikke her hjemme

Torskefilet på grøntsagsbund

Tag fadet ud af ovnen, læg torskefileten oven på grønsagerne og dæk fadet med stanniol. Steg grønsagerne i den varme ovn i ca

Fiskegratin af torskefilet med broccoli og asparges

Se flere sunde og slankende opskrifter med fisk og skaldyr her . Skær fisken i passende stykker 2. Læg fiskestykkerne i et ildfast fad, drys med salt 3. Dæk med bagepapir og bag fisken i ovn ved 185°C i ca. 5 min, tag fadet ud 4. Rens broccolien, del den i buketter og giv den et hurtigt opkog i vand med lidt salt 5. Fordel broccoli, afdryppet asparges og rejer rundt om fisken 6. Gratiner retten i ovn ved 185°C i 15-20 min