Rør gæren ud i lidt afvandetog hæld resten afvandet, olie, æg, sesam salt og sukker i. Man kan bage bollerne, grille kødet og derefter frugter til dessert på én portion kul
lunkent vand, ca. Tilpensling. "De deler rundhåndet ud af gode råd, erfaringer og konkrete værktøjer til at bryde ud af din komfortzone og knække koden, der kan hjælpe dig mod dit fulde potentiale
Rør gæren ud i lidt afvandet. kærnemælk ogolie i. Ælt mel i til dejen er fast og slipper. Man kan også blande sin egen af det man har stående i skabe og
vand. Olientilsættes. Den bløde ogsaftige bolle, som kan fyldes med alskens herligheder, lige fra den almindelig creme og syltetøj til nougat, marcipan, æblestykker, svesker, Nutella osv
lunkent vand. Tilsæt derefter salt, olie, rugmel, havregryn og æg og rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt af gangen, indtil dejen er smidig og ikke klistret
fiber HUSK og lidt vandtilpensling. Gær opløses med salt og lunken vand. Inden de bages i ovnen kan man med fordel pensle bollerne med lidt fiber HUSK rørt ud i vand – det giver et flot blankt resultat