De skal ikke have længe pågrillen og ikke direkte over kullene. Jeg lavede det på slump, så jeg beklager at jeg ikke lige kan komme med mere præcise mængdemål
Grill Kylling på Rotisserie. Grill Kylling på Rotisserie. Kom kyllingen på spiddet (følg instruktionen fra fabrikanten) og varm grillen op til 200 grader, sæt kyllingen over og sæt rotisseriet igang med at køre, luk låget og lad stå i 65-75 min
Årets påskelammekølle blev stegt i grillen i år. På bedste Middelhavsvis. Det var helt mørkt, før den var færdig, og Bondemanden i sin rolle som uovertruffen Grillkonge måtte have pandelampen i brug for at tjekke stegetermometeret
Jeg holder meget af at grille, men noget af det der kan være lidt irriterende er at det kan tage en times tid fra man tænder op under kullene, til der er gang nok i dem til, at de kan hældes pågrillen
I år har jeg valgt at prøve at klippe den op i ryggen, så den kan ligge helt fladt pågrillen. Dels kan lårene ligge tættere på varmekilden, og det mørkere kød skal helst have en lidt højere centrumtemperatur end det lyse for at være færdigt, så det er også helt perfekt
Jeg er så vildt begejstret, at jeg er nødt til at dele mine hjemmelavede pizzaer pågrill med jer. Herefter lagde vi pizzastenen pågrillen og tændte grillen
Denne opskrift er lavet pågrillen, men kan også nemt laves i ovnen. Er du en grødelsker, så skal du prøve at lave grøden på ny manér – nemlig i en bagt version
I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler pågrill og med en ordentlig omgang tzatziki til