Brug kompotten som dressing på grøn salat af forskellig slags, evt blandet med fintstrimlet spidskål, og med rå grønne asparges og ristede kerner – mandler, hasselnødder, græskarkerner eller andre efter smag
Når de er afkølet, kan de pyntes med glasur, chokolade, flormelis eller hvad du kan komme i tanke om (jeg brugte nedenstående opskriftpå glasur og pyntede med chokolade-karamel-spåner og frysetørrede brombær)
Jeg har længe brugt den samme opskrift, som jeg har elsket, siden jeg startede med at bage kanelsneglesom barn, men jeg ønskede mig en opskrift, der gav lidt blødere og mere snaskede snegle
I. s. ø. n. d. a. g. ,. e. f. t. r. v. i. h. æ. l. b. k. o. p. u. m. D. j. C. A. y. å. B. J. T. c. O. -. ). M. R. (. P. K. 3. /. 4. 1. 2. E. S. H. ". z. V. 6. w. N
Hvis du har en ovn med hæve-funktionen kan du brugedenne og det går en del hurtigere. Når du så skal bruge nogen tager du dem op og varmer dem i ovnen, så har du både duften og nybagte boller
Har bagt kanelsnegle med inspiration fra Sif Orellanas "Brusebadsboller" fra bogen "Krudtugler og kanelsnegle" Dog har jeg brugt halvt hvedemel og halvt speltmel
Det skal du bruge. Her får i opskriftenpå de dejligst krydret juleboller, perfekt at server for familien på en advents søndag eller en dag når familien er kommet hjem fra skole og arbejde
Brug din finger til at prikke hulninger i dejen, så fyldet kan løbe derned. Jeg ved ikke hvorfor, men det er som om, at opskriftenpå svampet og snasket brunsviger holder sig på den fynske side af Storebælt
Vi brugte friske dildkviste – smagen af dansk sommer – og smurte brødet (perfekte flutes) med friskost rørt med masser af peberrod smagt til med lidt sukker og et dryp eddike
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.