En perfekt blanding av mykt og crispy, så godt at det kan nesten spises alene. Ha den rette flaten ned mot skjærefjølen, da ligger poteten stødig og det blir lettere å kutte den i skiver
I. n. g. e. t. i. ,. m. f. å. r. d. h. l. é. æ. -. ). S. o. j. s. k. v. a. p. y. D. u. R. b. H. (. E. Y. M. 6. 0. J. A. O. ø. ". K. 2. 7. 5. 3. L. P. C. z. c. 4. F. B. G. 1. N. 8. /. V
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt
Men denne gang tror jeg at jeg har fundet den perfekte måde at tilberede dem på. Sidst jeg lavede hasselback kartofler var det ikke med den store succes, de blev bløde og egentlig lidt kedelige
Efter et par forsøg lykkedes det for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Det er jo en smagssag, men i min mund er disse absolut perfekte Opskriften er taget herfra, margarine er dog erstattet af det dyre smør
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Og det kan være så knaldhamrende kedeligt. Især om vinteren og i det tidlige forår, hvor de friske grøntsager enten er dyrket i våd rockwool og på speed af gødning, eller dyrket i fjerne lande og plukket lang tid før, de egentlig var klar til det
No wonder why – det smager sindsygt lækkert og er multifunktionelt. Det kan bruges i sandwiches, som tilbehør, spises for sig og jeg forestiller mig, man også kan lave hummusbrød (to be continued)
det vidste jeg ikke". Den perfekte måde at bage kartofler på. Kender du det der med, at man altid har bagt kartofler ved at skære et ordentligt kryds midt i kartoflen, pakke den ind i sølvpapir og derefter bage den i en lille times tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.