Og tilbehøret. er vi nogle, der synes), kan man igen få gang i grillen og gøre naboerne sultne i miles omkreds med duften af brasende lammebov på grill
Brun kødet i olie og tilsæt herefter løg og alle krydderier undtagen kanelstænger og safran. Lammekødets og fignernes sødme kombineret med lidt knas fra valnødderne samt kanelens runde smag er virkelig fantastisk
Tilberedningstid. 700 g lammekølle i tern – eller du kan, som vi gjorde, bruge en omgang oksekød i gode tern 1 spsk hvidløgs- og ingefærpasta 5 grønne kardemommekapsler 200 g gule linser 100 g græskar, skrællet, uden kerner og i mindre tern [
S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. -. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
Når de har stået i blød, hælder du vandet fra, skyller dem og koger dem i letsaltet vand i ca. Derefter tilsætter du lammet og bruner det godt på alle sider
Kødet er fra en lammekøle og det var stadig ligeså friskt som da vi slagtede fåret. Så det blev til denne indiske ret som består af lammekød, linser og en masse krydderier
S. å. e. r. d. n. o. p. s. k. i. f. t. a. g. b. m. I. l. h. v. æ. ,. ø. G. u. M. j. c. L. (. 4. ). ½. 7. 5. 3. 2. 0. 6. F. H. V. y. P. T. °. C. B. 1. K. 8. -. A. E
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.