Hejhej heeeej. november 2014, ergo er det over 4 måneder siden. Ja, F og jeg tog nemlig på ferie til Marokko i 12 dage. Jeg har jo selv prøvet det på egen krop for over 10 år siden og hold da op hvor var det godt for min krop og sygdom
Hej søndag morgen, hvor er det skønt, når du får lejligheden til at dufte af nybagt brød. I går aftes satte jeg lige 1½ portion grahamsbrød - denne gang med tilføjelse af 50 g
Sig hej til det nye sunde hit herhjemme. 1 hvidkål. 1 stort rødløg. 1) Hak hvidkålet, ikke super fint men heller ikke for groft. 10 min. 10 min. 1 hvidkål. 1 stort rødløg
Hej og tak for super gode opskrifter. Hej Louise. Hej Jette. Hej Glutenfri start. Hej Rikke. 12. september 2013 kl. 21. 12. september 2013 kl. 21. 14. september 2013 kl. 18. 14. september 2013 kl. 19. 51. september 2013 kl. 18. september 2013 kl. 19. november 2013 kl. Jeg bruger også kun den halve rismelmængde dvs ca 120 g, Ellers bliver dejen for fast til at hæve ordentligt. september 2013 kl. 16. 31. september 2013 kl. 17. december 2013 kl. Har lige bagt et brød på denne opskrift – dog tilsat 1 æg, revet gulerod og æble og skiftet majsmel ud med boghvedemel. Jeg har lavet det som et stort brød og givet det 1 time og 15 min ca…. januar 2014 kl. 12. 21. januar 2014 kl. 10. januar 2014 kl. 14. marts 2014 kl. 16. 17. 11. marts 2014 kl. juni 2014 kl. 13. juni 2014 kl. 14. august 2014 kl. 21. august 2014 kl. 11. 21. oktober 2014 kl. 14. 21. oktober 2014 kl. 16. 17. 12. januar 2016 kl. 16. ca 120 g, Ellers bliver dejen for fast til at hæve ordentligt
Hej derude,. Her er både opskriften og billedet af min fudge efter blot 1 times afkøling i køleskabet. 1 dåse Nestlé sødet kondenseret mælk (kan ofte fås i fakta til 12-17 kr, se billedet). 1dl sødmælk. 100 gr usaltet smør. 100 gr Muscovado sukker. 100 gr rørsukker. Hæld sødmælk, sukker, smør og den afkøllede "karamelagtige" kondenseret mælk i en gryde og kog det hele under rolig omrøring i 10 min. i en køkkenmaskine (elpisker kan også bruges) og pisk i yderligere 10 min til massen begynder at "sætte sig" Hak den hvide chokolade groft og vend både chokoladen og ingefærmassen i fudgeblandingen. 1 dåse kogt kondenseret mælk. 100 gr sukker. 100gr usaltet smør (stuetemperatur blød). 10 min) Hæld den kolde (kogte) kondenserede mælk ned i massen og pisk yderligere i ca. 10 min. 10 dråber romessens. 1 dåse Nestlé sødet kondenseret mælk (kan ofte fås i fakta til 12-17 kr, se billedet). 1dl sødmælk. 100 gr usaltet smør. 100 gr Muscovado sukker. 100 gr rørsukker
Hejhej fru. Det blotte øje gennemskuer umiddelbart ikke, hvad denne yndige skabning består af. Jeg lavede det faktisk som en del af en brunch, men hvorfor ikke bruge det som dessert også
Hej Mille. Hej Jette. Hej. Hej Heidi. Hej,. Hej Julie. 12 Responsesso far. 14. april 2014 kl. 15. april 2014 kl. 10. 15. april 2014 kl. 1000 tak for en god side. 15. april 2014 kl. 10. 13. oktober 2014 kl. 16. 13. oktober 2014 kl. 17. 11. april 2015 kl. 11. april 2015 kl. 11. 15. februar 2016 kl. 15. februar 2016 kl. 17. maj 2016 kl. 11. maj 2016 kl. 11
Hej Hvor køber du proteinpulver. Hej Amalie. Hej Cathrine. – 10 gram peanutmel. – 15 gram mandelsmør. september 2015 i Lette retter, Opskrifter, Søde sager4 kommentarer. september 2015 at 20. - 12. oktober 2015 at 11. september 2015 at 21. oktober 2015 at 12. 31. 10 gram peanutmel. 15 gram mandelsmør
Hej. 19. oktober 2014 kl. 10. 41. 19. oktober 2014 kl. 11. 01. (2 voksne), så hvis dine børn er små vil jeg foreslå 11/2 portion. november 2015 kl. november 2015 kl. 21
Farvel sommer og hej efterår. 1 fed hvidløg, hakket fint. 1 grønsags bouillonterning. 10 minutter mens du rør godt i det. 1 fed hvidløg, hakket fint. 1 grønsags bouillonterning
Hej derude og glædelig (snart)weekend. Luksus mysli snacks med tahin og mørk chokolade (10 stk). 150 g grovvalsede havregryn. 1 tsk stødt kanel. 10 dadler. 1 lille håndfuld mandler, grofthakkede. 1 dl tahin, usaltet. 1 drys salt. Hvis du bruger tørrede dadler, skal du give dem 20 sekunder i mikroovnen eller lade dem trække i kogende vand i 5-10 minutter og duppe dem helt tørre. Form 10 kugler af dejen – de skal trykkes lidt sammen. Bag dine myslikager i cirka 20 minutter ved 180 grader, og lad dem derefter køle helt af på en rist. 150 g. 1 tsk stødt kanel. 10 dadler. 1 lille håndfuld mandler. 1 dl tahin
Hej,. Hej Christina. Hej. Hej. Hej Mikael. Hejsa jeg syntes det er svært at få fibre nok, jeg mangler en morgenmadsbolle som er glutenfri og laktosefri
Hej. – 150 gram sukrin gold eller kokossukker. – 100 gram smagsneutral kokosolie. – 1 tsk. – 1 tsk. 1. Skær det i både og bag det ved 175 grader almindelig ovn i ca. Bag kagen ved 175 grader almindelig ovn i ca. 13. december 2015 i Opskrifter, Søde sager2 kommentarer. - 13. december 2015 at 18. - 14. december 2015 at 12. 150 gram sukrin gold eller kokossukker. 100 gram smagsneutral kokosolie. 1 tsk ren vaniljepulver. 1 tsk bagepulver
Hej. Hej Marlene. Hej Tina. Hejsa. Hej Anette. Hejsa igen. 15 Responsesso far. april 2014 kl. 11. april 2014 kl. 17. april 2014 kl. 11. maj 2014 kl. 10. 120 gram af hver. 11. maj 2014 kl. 15. maj 2014 kl. 19. maj 2014 kl. maj 2014 kl. oktober 2015 kl. 14. 31. Jeg har fulgt opskriften til punkt og prikke – MEN de er næsten ikke hævet, hverken ved den 1 times hævning på bagepladen – eller da de blev bagt i ovnen. oktober 2015 kl. 14. Ja en anden gang kan du sagtens tilsætte 1 spsk. oktober 2015 kl. oktober 2015 kl. 14. oktober 2015 kl. 18. oktober 2015 kl. 12. 10 min. 10. oktober 2015 kl. 11. 120 gram af hver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.