Faktisk er det en rigtig chokoladedag hos os i dag, for i aften skal vi have konfektworkshop med nogle gode venner (efter at vi har spist confiterede andelår selvfølgelig… uhmmm hvor de dufter nede i gryden netop nu), og jeg har også lavet en raw chokoladetærte, som vi måske også finder plads til
Så midt i alt kaos med Louis som rendte rundt i Fakta og hev alt ned hylderne stod jeg samtid med hovedet ned i mobilen for at google en opskrift på hjemmelavet øllebrød
Nutrition facts (per portion). Først, jeg beklager billedet, men da jeg lavede denne lækre opskrift, var jeg hjemme ved min kæreste, og havde derfor ikke mit kamera med
Vi skulle egentlig ikke have haft kammuslinger i lørdags, men nu lå de lige ved siden af de jomfruhummere, som vi skulle have, så de røg også med i købet
Pay choy tilsatte jeg helt til slutt, da den trenger kort steketid. Server bakt potet med kryddersmør, lag gjerne kryddersmør selv, men jeg har 'jukset'
Det nemmeste er at sætte alle råvare samlet på køkkenbordet natten før, men hvis man lige står og har lyst til at bage her og nu, er der et par måder at regulere temperaturen på dine råvarer
Efter at haft den værste skoledag i lang lang tid (medbonus i form af høj feber jeg havde erhvervet mig dagen i forvejen), tilbragte jeg den rareste eftermiddag i selskab med Joachim og Helena
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.