Skær fignerne i små både og fjern skrællen med en skarp kniv. Det er lige før jeg forventer at se sollyset bryde igennem, når jeg skærer det første snit i en figen, men selv en Sukkerheks har begrænset magi, og med solens stråler kan ikke engang jeg hamle op
Smager skønt med mascarpone rør med lidt vaniljesukker og friske figner skåret i både. Jeg har opskriften fra min svigermor, der altid har lavet den med pærer
Choko-banan granola medfigner og nødder. Derudover er der masser af grovvalsede havregryn, lidt kokosolie, god mørk kakaopulver, kardemomme, tørrede figner og blandede nødder og kerner i
Udover at spise de friske figner, som de er, så er dette nok min yndlingsmåde at tilberede dem på. Sæsonen er desværre ikke så lang, så det er med at udnytte det, imens de er her, og det gør vi ihvertfald herhjemme
Derefter er æblegranolaen rørt med ristede kokosflager og små stykker af tørrede figner, der giver et sødt modspil – det er helt sikkert blevet en konkurrent til den sædvanlige banan granola
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.