og man har selv kontrol over hvilke smage der skal træde igennem. Bland alle ingredienser sammen og kom det i en lufttæt beholder, så skulle der være dry rub til et par dage
Især fisk og fjerkræ bliver rigtig godt, når det trækker eftermiddagen over i en rubog så grilles. Denne rub er sat sammen af thailandske smagsgivere, og jeg brugte den til at rubbe et stykke kalkunbryst
og temperaturen faldt drastisk,. Og denne gang blev de lige, som de skulle være. Hemmeligheden er simpelthen lidt højere varme og lidt længere stegetid
Husk dog at hælde overskydende vand fra. Dette kan gøres med alle slags gryn, og du behøver ikke at koge dem til grød næste dag – de kan sagtens spises direkte fra køleskabet med fx sojayoghurtog frugt, eller med plantemælk
Kog panden af med vand, og hæld vandet over i gryden. Han kokkererede, mens vi sad der og foldede små pap-Karoliner fra pap-trykke-ud-ark, som vi havde fået af den flinke Karolinedame i Brugsen
Dette fordelte jeg så i de to små glas og fordelte det med to langskaftede teskeeer. Det er lækkert og hyggeligt, når det grå har overtagetog skygger for solen
I løbet af de sidste par weekender har vi haft flere venner på besøg til brunch og frokost. Slå et æg ud i et glas for sig selv og hæld det over i muffinformen
dejen laves om aftenen, når du alligevel er i køkkenet og laver aftensmad eller rydder op efter maden, og sættes i en skål i køleskabet til næste morgen, hvor bollerne så lige bages
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.