Det er ikke så tit jeg deler opskrifter her på bloggen, men efter jeg forsøgte mig med Chiafrø budding, og det rent faktisk blev lidt af succes, er jeg nødt til at dele den med jer
C. i. t. r. o. n. f. m. a. g. e. l. d. j. J. s. y. ,. k. ø. æ. v. å. h. u. D. p. b. A. c. O. G. I. /. 1. 0. -. 2. 5. 4. 3. z. w. ½. E. x. F. P. S. H. N. V. T. M
I den her opskrift har jeg ekperimenteret lidt med desserten for at give den søde smag en kontrast. I anledning af Ramadanen vil jeg da lige give et lille blogindlæg
B. r. ø. d. t. e. n. b. a. g. i. m. æ. l. k. c. h. o. s. y. E. u. p. v. M. å. f. U. ,. j. D. H. S. I. G. T. 1. 5. 2. 0. 4. -. 3. 6. (. ). ½. 7. /. F. P. w. J. A. Ø. N. O. x
Der findes rigtig mange opskrifter på brød budding. Her får du min egen opskrift, og under inspiration, kan du finde mange forslag til, hvordan du kan tilpasse opskriften til netop dine smagsløg
Opskrift til 2 portioner. Opskrift til 2 portioner. Jeg er blevet ret glad for de små chiafrø og bruger dem i alt fra smoothie til knækbrød, müsli og nu også i grød
I stedet for at bruge Earl Grey-te har jeg brugt min ynglingste Yorkshire Gold. juni var det min fødselsdag og jeg havde bestemt mig for at bage nogle cupcakes også kaldet muffins efter en opskrift i bogen "The Hummingbird Bakery
Chiagrød er en dejligt nem morgenmad, som tilmed kan varieres på virkelig mange måder. Kommer man den i køleskabet dagen forinden, er det bare at tage den ud om morgenen, og så er den klar til at spise
I add chia in my homemade granola and my porridge and you can even make quite delicious puddings with them as they absorb liquid so well, that it gets gelatinous consistency, see recipe HERE
Cafe N. For at være ærlig er det med ambivalence, jeg skriver dette indlæg. Jeg ELSKER at have fundet nogle spots, som ikke er hyped, og som jeg derfor kan have lidt for mig selv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.