Bland det bløde smør og flormelis til en ensartet masse og tilsæt æggeblommen og herefter melet (jeg starter med håndmikser og gå over til at ælte til sidst)
Tilsæt æg, æggeblomme og vanilje og bland godt. Pisk æggehviderne til de danne et blødt skum og drys derefter sukkeret i og pisk til marengsen er blank og stiv
Hak smørret i små stykker, og bland det med salt, flormelis og æggeblomme i en skål. Marengs. Marengs. 1 æggeblomme. Kom det i en sprøjtepose, og fordel derefter marengsen over tærten, og bag den i 1–2 minutter under grill til den får lidt farve. 1 æggeblomme
Tilsæt piskefløde og æggeblomme og saml dejen. Pisk æggehviderne skummende, tilsæt resten af sukkeret i en tynd stråle under konstant piskning og pisk videre til en sej marengs
Rør nu æggeblommen i chokolademassen. Pisk dine hvider med sukkeret til en stiv og luftig marengs og vend så med rolige bevægelser marengsen over i chokoladeblandingen
Efteråret er lige på trapperne, og i dag får vi en rigtig forsmag af det. Det er gråt og vælter ned med regn, og det er en perfekt lejlighed til at gå i køkkenet og bage noget lækkert, som man bagefter kan sidde og hygge med under et tæppe i sofaen med en kop kaffe eller varm kakao til
Kartoffelpuré, æggeblomme og bottarga. Mælkeis, blød marengs og tangolie. Den blødeste, luftigste kartoffelpuré med et lille låg af æggeblomme og bottarga på toppen