Pastinakker, grønkål, rødbeder, svampe, kartofler, hokkaido, løg, moskusgræskar, selleri, blomkål, jordskokker, hvidkål, rødkål… Hvordan kan man andet end elske denne farverige årstid
Bagt vesterhavs torsk og blomkålspuré med gremolata og hakkede mandler. Så meget desto bedre føltes det, at bruge resten af den dampede vesterhavs torsk og blomkålspuré fra gårsdagens middag hvor min søster var på besøg
Blomkålsbunde. med stavblender) blandingen til en pure. Blend blomkålene (fx. Smør blomkålsbundene med et godt lag mayo (på den side der ikke er rasp) og læg bunden ovenpå ketchupen med mayosiden opad
Del blomkålen i små buketter. Kog blomkålsbuketter møre i lidt bouillon. Svits bacon, blomkål og løg i olie på en pande 3-4 minutter uden at det tager særlig farve. 1 lille blomkål
Torsk - Sorte bønner - Mandler - Hvidløg - Blomkål - Granatæble. Skinstegt torsk og stegte tigerrejer på bund af sorte bønner, små sprøde buketter af blomkål, ristede mandler og brændte hvidløg, dekorede sort og hvid sesam samt frisk frissé og dild
Dræn mælken fra i en skål nå så du kan justere konsistensen af pureen. Skær i mellemtiden blomkålsbuketten og stokken ud i mindre stykker og kom ned i den kogende mælk
Porre, Broccoli og blomkål, snittes i mindre stykker og koges møre i vand uden salt. og tomatpure. tomat pure 126 kcal. blomkål 117 kcal. tomat pure 126 kcal. blomkål 117 kcal
Blend det, til en fin pure. Jeg har her valgt at lave en lille blomkålssuppe, som jeg syntes jeg vil dele med jer andre, så I også kan få varmen i den kolde tid
(fisk) Blå-lange med blomkålspure, dildolie og rugbrødsknas. En god bøf med blomkålsfritter og mayo. For helt at undgå klumper i pureen kan den med fordel mosen igennem sien efter den er blendet