Pensl med æg og drys med solsikkefrø. Bland kold mælk med varmt vand for at få en lun temperatur. Kom olie, sukker, salt, revne gulerødder, solsikkekerner og grahamsmel i skålen
Server boller i karry medkogte ris og drysset med fintsnittet forårsløg og æbletern. I denne variant er den skarpe karry kombineret med sødt æble og det giver et rigtig godt smags-spil
Server bollernemed ris og dampede grøntsager samt chutney eller relish. Blend sovsen jævn med en stavblender og tilsæt lidt mere vand, hvis sovsen er meget tyk
Så fik jeg lavet et indlæg mere - måske ender det med at bloggen kører fint videre med indlæg, selvom jeg har ammehjerne og en baby på armen det meste af tiden
Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehorn medgulerødderog kerner / Bollermed oliven og soltørrede tomater / Piroggermed karry-kål oggulerødder / Morgenmadsmuffins med banan og mysli
Når de så har hævet ½ time, ruller jeg dem til boller, pensler dem med æg, og vender dem i kerner og birkes som jeg har lagt på en tallerken så man bare kan rulle dem på den
Æble og løg finthakkes, og svitses i lidt olie sammen med karryen. Kødbollerne hældes tilbage i den varme sovs og retten serveres med dampende varme ris
Bollerne her er bagt med fuldkornshvedemel, gulerødderog squash. De smager dejligt og kan sagtens spises med marmelade eller ost til morgenmad, og samtidig er de fulde af sunde grøntsager