Med inspiration fra paleokostformen har jeg lavet dette ”brød”, som er lignende det velkendte stenalderbrød, men dette er doguden alle de forskellige typer af nødder og frø blot kun nogle af dem
Smør en toaster eller et vaffeljern med kokosolie uden smag (så hænger brødet ikke ved). Jeg er i gang med en naturlig glutenfri ogmælkefribagebog, og opskriften på det hvide brød er herfra
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
bagepulver, som du blander i melet sammen med salt og de øvrige ingredienser. Sno dejen om pinden, og luk ogsåmed dej i toppen, så du kan komme syltetøj eller en pølse og måske ketchup i, når snobrødet er bagt færdigt
At leve glutenfri kan være lidt af en udfordring og det er ikke så let at bage uden gluten som med. En morgen med god tid fik jeg hurtigt blandet dejen godt sammen og rullet tyndt ud til knækbrød
bagepulver, havremel, havregryn, kanel, kardemomme, koriander og salt. bagepulver. (Jeg har erfaring med at blande alle tørre ingredienser sammen, inklusiv loppefrøskaller og derefter hælde vandet i