Ahh… Flæskesteg på grillen, jeg bliver helt sulten bare ved tanken. Sprøde svær og saftig, det er sådan jeg vil have min flæskesteg, det er desværre ikke altid lige nemt, men her er vores bud på hvordan det kan gøres
Hvis du har købt et helt stykke stegeflæsk, så start med at ridse det, nøjagtigt som du ville gøre med en flæskesteg – hvis du ikke vil have svær på, så skær den af
Eller langtidsstegtflæskesteg med balsamico-glaseret kartofler og æblesauce. Som sagt har jeg ferie denne uge, og i søndags skulle jeg lave middag til min familie og jeg syntes det skulle fejres at vækkeuret ikke skulle ringe næste morgen, men efter at have arbejdet mange mange timer i weekenden skulle det heller ikke være en middag som var alt for arbejdsintensiv
Da Christian kom hjem fra Irland sidste weekend, lavede jeg en rigtig lækker langtidsstegt svinekam. Det er en tradition fra min familie, hvor min mor lavede mange fade super lækkert smørrebrød, som vi spiste af, efter vi havde været ude og skyde fyrværkeri af over midnat, og der var rigeligt til de næste dage også, så der var nem, lækker mad, når man var træt i hovedet og ikke orkede noget
Førhen har jeg altid stegtflæskestegen efter min mors anvisninger og den har da også altid smagt rigtig godt, men det har været svært at få alle svær sprøde – og ikke kun dem på midten
Vi er herhjemme glade for flæskesteg med hele svineriet, og jeg laver en virkelig god, brun sovs. Traditionel, solid dansk kost er noget, der hitter på middagsbordene rundt omkring, selvom mange nok helst ikke indrømmer, at de ofte vil foretrække stegt flæsk med persillesovs frem for et sundere og smartere alternativ som f
Da jeg var barn, var det en tradition, at man sluttede juleaften af med en rugbrødsmad med den lækre flæskesteg, der var tilovers fra aftenens festmåltid