Der er mange meninger om hvordan en løgsuppe skal laves, og om det er en forret, eller en hovedret. Fransk løgsuppe - måske den bedste suppe som findes
Chevre Chaud er en fransk bistro-klassiker, som sagtens kan laves derhjemme. Retten fungerer rigtig godt som en let hovedret, men er også god som en forret til flere
De har trods alt et engelsk menukort, der vist ikke heeelt stemmer overens med det franske, efter hvad jeg lige kunne stave mig frem til, men da det er af overskuelig længde går det
Start gjerne kvelden men denne gode musserende Franske Cremanten. Enkelt, godt og de fleste har gode minner fra familiemiddager med kalkun som hovedrett
★ Den første morgen i Budapest faldt vi over den hyggelige lille franske cafe À Table. Til forret fik vi en gulerods-citrus-kokosmælk suppe med rejer, til hovedret en hvid fisk med risotto og til sidst en dessert under navnet ‘bitter chokolade – kaffe – passionsfrugt’, og alt smagte bare virkelig godt (men jeg var også virkelig mæt, da vi rejste os fra bordet)
Jeg bruker ofte denne, en fransk en, med god aroma og mye friskhet, passer perfekt. Oppskriften er beregnet til forrett til 4 personer, eller hovedrett til 2 personer. Oppskriften er beregnet til forrett til 4 personer, eller hovedrett til 2 personer
Limfjordsøsters og franske østers (for sammenligningens skyld, hvor jeg personligt var mest til de danske, som smagte en anelse mere af hav, mens de franske var mere “cremede” i det) med enten blot citron eller en mild chilisauce
betyder nonneprutter, og det er en urgammel fransk dessert, der minder om. hovedret får jeg tilberedt uden de store problemer, men da Peter ser anden er