Fransk hovedret opskrifter

Nem fransk løgsuppe med kartofler

Nem fransk løgsuppe med kartofler

Der er mange meninger om hvordan en løgsuppe skal laves, og om det er en forret, eller en hovedret. Fransk løgsuppe - måske den bedste suppe som findes
Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge i Vejle

Stilen er italiensk og så lige med lidt sidespring til det franske, asiatiske og molekylært gastronomiske nordiske køkken
Paris-anbefaling: Spis på Le Hangar

Paris-anbefaling: Spis på Le Hangar

De har trods alt et engelsk menukort, der vist ikke heeelt stemmer overens med det franske, efter hvad jeg lige kunne stave mig frem til, men da det er af overskuelig længde går det
Nyttårsmeny 2014 ♫

Nyttårsmeny 2014 ♫

Start gjerne kvelden men denne gode musserende Franske Cremanten. Enkelt, godt og de fleste har gode minner fra familiemiddager med kalkun som hovedrett

Bryllupskage med Minions

Special K aka Kenneth er kok og Jeannette studere fransk. Og jeg ved der var noget med hotdogs til hovedret

Guide til Budapest ♡

★ Den første morgen i Budapest faldt vi over den hyggelige lille franske cafe À Table. Til forret fik vi en gulerods-citrus-kokosmælk suppe med rejer, til hovedret en hvid fisk med risotto og til sidst en dessert under navnet ‘bitter chokolade – kaffe – passionsfrugt’, og alt smagte bare virkelig godt (men jeg var også virkelig mæt, da vi rejste os fra bordet)
Kombidampet kremet blåskjellsuppe !

Kombidampet kremet blåskjellsuppe !

Jeg bruker ofte denne, en fransk en, med god aroma og mye friskhet, passer perfekt. Oppskriften er beregnet til forrett til 4 personer, eller hovedrett til 2 personer. Oppskriften er beregnet til forrett til 4 personer, eller hovedrett til 2 personer
Årets – altså sidste års – sidste menu …

Årets – altså sidste års – sidste menu …

Limfjordsøsters og franske østers (for sammenligningens skyld, hvor jeg personligt var mest til de danske, som smagte en anelse mere af hav, mens de franske var mere “cremede” i det) med enten blot citron eller en mild chilisauce
Prins Henrik

Prins Henrik

betyder nonneprutter, og det er en urgammel fransk dessert, der minder om. hovedret får jeg tilberedt uden de store problemer, men da Peter ser anden er
Det veganske Aarhus

Det veganske Aarhus

Franske Restaurant Olive laver også vegansk, hvis du ringer i forvejen. Her kan du finde en hel vegansk menu med forret, hovedret og dessert