Grovbollermed surdej, øl og malt. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
Grovbollermed fibre og surdej. Med denne her opskrift for du nogle rigtig gode sunde grove fiberboller som både er godt til morgenbordet, men også som tilbehør til mad eller som sandwichbrød
De forskellige opskrifter skal nok komme på bloggen i løbet af ugen, men i dag får i opskriften på en omgang virkelig lækre og saftige grovboller lavet med afsæt i netop is-produktionen
Disse koldhævede grovboller, er simpelthen de nemmeste at lave. Lige nu sidder jeg i skrivende stund og nyder sådan en grovbolle her med ost og smør på, sammen med en kop kaffe
Tag dejen op med en våd ske, og form boller med hænderne, som du dypper i vand. 200 g blandede solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø og græskarkerner. 200 g blandede solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø og græskarkerner
60 g hørfrø. Sæt låg på skålen eller dæk den til med husholdningsfilm og sæt den i køleskabet i minimum 6 timer, men gerne natten over. Skær dejen i 12 stykker og sæt dem på en bageplade med bagepapir. 60 g hørfrø
Grovbollermed surdej og rugkerne, Tidsforbrug. Hvedeboller med rugkerner, er mest af alt helt almindelige langtidshævede hvedeboller, hvor man bare tilsætter hele rugkerner