Lav tynde skiver gulerod med skrællekniven eller snit dem i tynde stave på et mandolinjern. Det er en fin anledning til at bruge den dejlige sommerhvidkål til salatskålen
Skyl den blandede salat og vend den sammen med hvidkål, fintsnittet peberfrugt og en revet gulerød. Imens bøfferne hviler skærer du hvidkål i grove strimler som får et let opkog i ca
Blend feta og yoghurt med oregano, smag til med salt og vend det sammen med kålen og guleroden. Så kommer maden ind – lammeryg, græske kartofler og en græsk salat med hvidkål
Kålsalat med græsk yougurt og æble. Det hele vendes sammen , til en skøn salat. 400 g kyllingefars hakket 2 hele øg 1 hakket løg 1 lille reven gulerod 1/2 hakket peberfrugt 2 spsk rugmel 1 tak Salt Peber Rør kødet sejt med salt. 1 lille reven gulerod 100 g fint skåret hvidkål 1 æble i både 100 g græsk yougurt 10%1 spsk grøn curry paste 1/2 tsk gurkemeje 1 spsk honning 1 spsk sennep Salt og peber. 1 lille reven gulerod. 1 lille reven gulerod
160 g gulerod. Server dem med en dejlig salat af fintsnittet spidskål/hvidkål, fine grønne ærter, små tomater i skiver, peanuts og en dressing af 3 dele hvid balsamicoeddike 1 del grov sennep 1 del olivenolie og eventuelt lidt flydende honning. 160 g gulerod
Hvidkål, gulerod og løg rives på de mindste huller på rivejernet. gulerod (revet vægt) **. Kålklatter er vel en slags “pandekage” lavet af hvidkål, der kan bruges til en masse forskellige retter
rødkål eller hvidkål (eller anden. Disse bøffer kan laves som store, almindelige bøffer, eller som små “falafler”, der er lige til at stikke i et pitabrød, som denne opskrift tager udgangspunkt i, sammen med salat og yoghurt-sennepsdressing