I denne opskrift indgår de i en hovedret, men de fungerer også rigtig fint til frokost på den helt enkle måde – lune på et godt stykke rugbrød med hjemmerørt remoulade ovenpå – heldigvis kan man gøre begge ting hvis portionen er stor nok, så slipper man også for eksistentiel krise
“Spis(e) fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. Alle former for fisk tæller med, også fiskefrikadeller, frossen fisk, fisk på dåse som torskerogn, tun og makrel samt skaldyr som rejer og muslinger
Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. Alle former for fisk tæller med, også fiskefrikadeller, frossen fisk, fisk på dåse som torskerogn, tun og makrel samt skaldyr som rejer og muslinger
Lakserullerne lavede jeg, da jeg havde nogle tortillas i overskud - og med en god kvalitets røget laks, er det en rigtig god velkomstsnack, eller hyggesnack, som der kan småspises af, mens hovedretten forberedes
Hovedret. Lækre, grove, hjemmelavede fiskefrikadeller med grov spaghetti og gulerødder. De smager fantastisk, og fiskefrikadeller er til hver en tid den nemmeste måde at få fisk i den yngre del af familien
Hvis du kommer krydderier i egner brødet sig snildt som tilbehør til en hovedret – jeg brugte 1 tsk cayennepeber + 1 spsk oregano. opskrift – fiskefrikadeller med champignon og løvstikke – til 2-3 personer afhængigt af tilbehør
Hovedret. Tunbøffer med hollandaise Fiskefrikadeller uden fiskefars. Udskriv denne opskrift. Varm makrel i tomat… til aftensmad… Lidt besynderlig tanke, men det fungerer faktisk
Hovedret. Fiskefrikadeller med sennep-løgsauce 4 personer. Print This Post. Oprindelig er spaghetti carbonara en italiensk ret, der indeholder kogt spaghetti og saltet, krydret bacon (ikke røget) – rullet sammen til en stor pølse og skåret i tynde skiver – med revet fåreost på toppen