Beyti kebab består af hakket lammekød – oksekød kan også bruges, men jeg synes, lam er med til at understrege den klassiske tyrkiske smag – lavash (tynde fladbrød), tomatsauce og yoghurt
Beyti kebab. Pide er en tyrkisk pizza, der er velegnet til at have med i madpakken eller tage med på vej ud ad døren, når du skal til zumba, eller hvad du nu løber til i din travle hverdag
Shawarma, (döner) kebab, gyros, shashlik – kært barn mange navne. Når det skal serveres, skæres der flager af med en kniv, mens kødet stadig sidder på spyddet
Så blev det nytårsaften, og jeg har lavet tun mousse, som jeg skal have med til forret. Jeg får dog ikke tid til at skrive om den idag, så i stedet må I nøjes med denne lækre "dagen derpå" ret, til imorgen
Rør oksekødet sammen med løg, hvidløg, æg, rasp, salt, peber, persille, paprika og spidskommen. Kebab. Læg kikærterne i en skål og dæk dem med vand i min
Tilsæt kebabkrydderi og steg det kort med. Dryp med olie. 200 g mørt oksekød, fx engelsk bøf eller lammemørbrad. 2 tsk kebab krydderi eller karry. 2 dl fromage frais 0,3% eller andet surmælksprodukt med maks. Krydr med 1 tsk salt og
Tilsæt kebabkrydderi og steg det kort med. Dryp med olie. Krydr med 1 tsk salt og peber. 200 g mørt oksekød, fx engelsk bøf eller lammemørbrad. 2 tsk karry eller kebab krydderi. 2 dl fromage frais 0,3% eller andet surmælksprodukt med maks