Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel og havregryn og rør godt
Pensl dem med æg, vand eller mælk, og drys eventuelt med sesamfrø eller andet pynt. Tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel og havregryn og rør godt rundt
Tilsæt FiberHUSK og pisk det sammen med blandingen. Rør salt og olie i blandingen. Klem enderne sammen og læg pølsehornene på en plade oven på snipperne
Start med at røre gær ud i det lunkne vand og tilsæt olie, yoghurt og æg. Med friskbagte pølsebrød, grillede pølser, ketchup, sennep og karamelliserede rødløg
Pensel pølsehornenemed vand, æg eller mælk og kom kerner/frø på toppen. Ælt dejen groft sammen i skålen, og vend den herefter ud på bordet og ælt den færdig – eventuelt med det tilbageholdte hvedemel, hvis det er nødvendigt
Desuden kan jeg godt lide det rustikke og grove, så jeg har lavet rustikke pølsehorn af groft og langtidshævet dej og med et drys sesamfrø så blev de faktisk også ret fine
De faldt i utrolig god jord, både hos børn og voksne, min lillebror var især vild medpølsehornene, så de kan også sagtens laves til fx madpakken eller til en picnic
Rabarbergrød med makroner og håndrørt flødeskum Har lige bagt de lækreste pølsehorn nogensinde, og så er det jo bare noget af det nemmeste i hele verden
Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehornmed gulerødder og kerner / Boller med oliven og soltørrede tomater / Pirogger med karry-kål og gulerødder / Morgenmadsmuffins med banan og mysli
Det er en lækker og saftige udgave af klassikeren "pølsehorn" og med denne opskrift kan man tilfredsstille sin barnlig lyst til indbagte pølser med ketchup på en mere sofistikeret måde
En anden klassiker til madpakken er pølsehorn. Læg rugbrødsstykkerne på en bageplade med bagepapir, pensel stykkerne med lidt olie og drys med groft salt