Rist det med løg og brug det somtilbehør til en anden ret – eller brug det i en biksemad). Polenta er basismad i Norditalien på linie med spaghetti og ris
Ugens hovedret er den italienske ret, polenta, som består af en tyk grød af majs, der bredes ud og skæres i firkanter eller stikkes ud til små runde “sole”
Det er en almueret, og i denne version fremstår den som en slags polenta, blot er den noget mere flydende end en klassisk norditaliensk polenta, desuden er hovedingredienserne palmekål og bønner
Og menuen stod søndag på marineret svinemørbrad med lækkert polentasomtilbehør. Polenta skal enten i ovnen, frituresteges eller steges på grillpande (og i min verden er det jo det samme som en kulgrill
I aftes havde jeg virkelig lyst til tærte - normalt bruger jeg polenta, kartoffelmos, blomkålsmos eller havrefløde som 'æggemasse', men denne her gang kunne jeg bruge min drænede yoghurt
Se opskrift på polenta under tilbehør. Jeg lavede en dejlig forret i går - det skulle være en uden fisk, da en af gæsterne ikke kan lide fisk, så jeg lavede disse dejlige ruller og en god polenta til - det smagte altså dejligt
Det var tilbehør til rosastegt andebryst og en superlækker polenta med parmesan og basilikum. Til dessert fik vi noget, som vores underviser kaldte verdens nemmeste chokoladekage
Polenta kan spises nykogt somtilbehør for eksempel med kødsovs eller ostesovs. Vi havde polenta i den hurtige version med tørrede svampe med hjem fra Aostadalen, ligesom vi havde Fontina ost
Polenta er en italiensk majsgrød, som italienerne serverer somtilbehør til mange ting. Polenta Express er forkogt majsmel, som koger lige så hurtigt som f
Polenta er en italiensk majsgrød, som italienerne serverer somtilbehør til mange ting. Polenta Express er forkogt majsmel, som koger lige så hurtigt som f
Grillpølser med grillet polenta og tomatsauce. Brunede kartofler – eller sukkerkartofler som nogle kalder dem – kan måske virke malplacerede til filet royal – eller fisk i det hele taget – men de passer rigtig fint