Rødfisk filet opskrifter

Pasta med ragù af knurhane | pasta con ragù di gallinella

Pasta med ragù af knurhane | pasta con ragù di gallinella

Vi brugte knurhane (ikke så tit, man får den fisk serveret i Danmark – jeg måtte faktisk lige slå op, hvad den overhovedet hed på dansk), men du kan også bruge rødfisk, som er lige så god eller endnu bedre i denne ret

Gratineret torsk med spinatpasta og bagte tomater

Grillet rødfisk med spinatvafler og peberrodscreme Vafler forbinder vi mest med dessert eller lidt lækkert til eftermiddagskaffen, men de smager også glimrende til aftensmaden, f

Fiskepakker - nøglehulsmærket opskrift

Skær fisken ud i 4 ens filetstykker. Krydr fisken med 1 tsk salt og peber og fordel fileterne på hvert sit stykke bagepapir. Gengivet med tilladelse fra Fødevarestyrelsen 600 g filet af torsk-, mørk- eller lyssej eller rødfisk

Bouillabaisse med fisk, skaldyr og Rouille

med hoved (kan bruges til bouillonen) 2 levende krabber 600 gram ren filet af forskellige fisk såsom torskefisk, havtaske, rødfisk, slethvar etc

Sej med stegte frugter

Grillet rødfisk med spinatvafler og peberrodscreme Vafler forbinder vi mest med dessert eller lidt lækkert til eftermiddagskaffen, men de smager også glimrende til aftensmaden, f

Ovnstegt lyssej med hakket grønt

Grillet rødfisk med spinatvafler og peberrodscreme Vafler forbinder vi mest med dessert eller lidt lækkert til eftermiddagskaffen, men de smager også glimrende til aftensmaden, f

Fiskebøffer med løgsauce

Grillet rødfisk med spinatvafler og peberrodscreme Vafler forbinder vi mest med dessert eller lidt lækkert til eftermiddagskaffen, men de smager også glimrende til aftensmaden, f

Fiskebøffer med løgsauce

Brug tykke stykker fisk, som torsk, filet royal eller andet til disse fiskebøffer. 600 g kuller filet royal. Grillet rødfisk med spinatvafler og peberrodscreme 4 personer. 600 g kuller filet royal

Kuller i karry

Skyl fileterne, dup dem tørre, skær dem evt. Skyl fileterne, og dup dem tørre. Kullerfilet med vindruesauce