Vi brugte knurhane (ikke så tit, man får den fisk serveret i Danmark – jeg måtte faktisk lige slå op, hvad den overhovedet hed på dansk), men du kan også bruge rødfisk, som er lige så god eller endnu bedre i denne ret
Filet royal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men tit bliver det bare til den sædvanlige fiskefilet eller lidt laks
Grillet rødfisk med spinatvafler og peberrodscreme Vafler forbinder vi mest med dessert eller lidt lækkert til eftermiddagskaffen, men de smager også glimrende til aftensmaden, f
Skær fisken ud i 4 ens filetstykker. Krydr fisken med 1 tsk salt og peber og fordel fileterne på hvert sit stykke bagepapir. Gengivet med tilladelse fra Fødevarestyrelsen 600 g filet af torsk-, mørk- eller lyssej eller rødfisk
Grillet rødfisk med spinatvafler og peberrodscreme Vafler forbinder vi mest med dessert eller lidt lækkert til eftermiddagskaffen, men de smager også glimrende til aftensmaden, f
Grillet rødfisk med spinatvafler og peberrodscreme Vafler forbinder vi mest med dessert eller lidt lækkert til eftermiddagskaffen, men de smager også glimrende til aftensmaden, f
Grillet rødfisk med spinatvafler og peberrodscreme Vafler forbinder vi mest med dessert eller lidt lækkert til eftermiddagskaffen, men de smager også glimrende til aftensmaden, f
Grillet rødfisk med spinatvafler og peberrodscreme. Æblekompot kan spise til alle former for stegt mad, og disse gratinerede rødspættefileter er ingen undtagelse
Brug tykke stykker fisk, som torsk, filet royal eller andet til disse fiskebøffer. 600 g kuller filet royal. Grillet rødfisk med spinatvafler og peberrodscreme 4 personer. 600 g kuller filet royal