Lav en portion sprøde falafler vendt i sesamfrø (portionen er så stor, at der formentlig er rester til fredag) og server med en cremet marokkansk aubergine-kikærtesalat med tahindressing
Skinkerulle m salat. som omelet eller tynd pandekage, lyst kød, hummus, kikærter, fisk, chigrød,. Hvis du er rigtig striks så undgår du også i en periode ris og kartofler – men det vil jeg nu ikke anbefale i en længere periode
Let salat med avocado og grønne linser. Sød kartoffelskiver med kikærter, spinat og mango chutney. Ingredienserne er en blanding af basisvarer, friske grøntsager eller ingredienser du kan få i dit lokale supermarked
Salat – gør den sprødere, lettere og sundere med lidt frisksalat på toppen. Topping kan være alt fra vegansk ost til pesto, salatdressing eller endda peanutbutterdressing
), til bare at dyppe grøntstænger i og til dressing på salat – fx nudelsalat. Med rispapir og sæsonens grønt kan du hurtigt fremtrylle en sprød og frisk hapser, der sammen med den fantastiske peanutbutter-dip kan få de fleste til at hapse lidt mere råt grønt
Og så opdagede jeg endda, at de smager rigtig godt, både i salat, sammenkogte retter og suppe. Lad det koge fem minutter og tilsæt så blomkålsblade, porre og ris
Jeg har eksperimenteret lidt med en lun salat som også fungere som et hovede måltid, der bygget op et et utrolig lækker quinoa mix fra Allergikost som består af hvid quinoa, rød quinoa, sort quinoa, sesam, selleri, ris of kikærter
Bestil en skål med frisk frugt, en frittata med græskar, gedeost og dertilhørende salat og friskbagt brød, yoghurt med frisk frugt og hjemmelavet granola, varm quinoagrød… og jeg kunne blive ved
kun lige skal bruge dem i en salat eller til en mindre portion, de kalder dåserne “Det Lille Twist“. Har jeg ekstra god tid en weekend koger jeg gerne en stor portion bønner, kikærter og linser og fryser dem ned i mindre portioner, men må indrømme, at det er sjældent