Carpaccioen kan spises som forret eller som salat. Men det kan også laves med mange slags grøntsager. Carpaccio er oprindelig papirtynde skiver råt kød
Jeg siger dig, skal du gøre en vegetar glad, så servér salaten her som forret eller tilbehør. En skøn vegetarcarpacciomed (rød)beder er et kæmpe efterårs og vinterhit herhjemme
Dekorer medsalatblader og hele tyttebær. 1 ss olivenolje1 ss balsamicoeddik1 ss hakkede tyttebærSalt og pepper Noen blader salat, frisk spinat eller ruccolablader1 ss hele tyttebær Bank ut kjøttet svært tynt mellom to flak plastfolie
For at ramme noget der mindede om pæresalaten, valgte jeg at splejse opskriften på muffins sammen med min egen rødbedecarpaccio, hvilket der altså kom en lækker pærecarpaccio ud af
Det blev til en Tuna Salat uden dressing, så kalorieregnskabet kunne gå op. Først fik vi hjemmebagt brød med lækkert saltet smør som appetizers, derefter carpaccio til forret, ko med bearnaise til hovedret og til sidst en tærte med chokolade mousse til dessert
Pynt med høvlet parmesanost, rucola salat og ristede pinjekerner. Rucola salat. Pensl fire tallerkener med dressingen og fordel de tynde skiver kød henover
Selv om det handler om squash og vandmelon, får du lige et par ideer til retter med græskar, rissalatmed græskar og græskarsuppe med abrikoser og pinjekerner
Salatmix som fyld på tallerkenen er jo ganske normalt på Københavnske caféer, ikke at jeg forstår det, men hvis man stræber efter at være mere end en café, hvilket jeg bestemt har indtryk af at Tapasfabrikken gør, så hører det altså ikke til