Spidskålssalatmed rå rødbedeog sennepsdressing. Jeg har dyppet rå grønsager i den, hældt den over friskkogt pasta, brugt den som dressing på en blandet salatmed grønne linserog drømt om hvor godt den vil passe til nye ovnbagte kartofler
Servér i traditionelle brugerboller, roti brød eller lebanesisk brød (tjek hos din etniske købmand), en dejlig salat (fx blandede salatblade, spirer og semidried tomater, en yoghurtdressingog sprøde kartofler
Husk at kartofler, rodfrugter, brune ris eller pasta kun er tilbehør, til en fyldig ret med bønner, linser, kikærter eller kød og en stor skål grov salat, med nødder, olie og kerner til
Æble/rødbedesalaten var også virkelig god – jeg spiste den til frokost på uni sammen med en god ven, der sad og spiste en kæmpestor frikadelle og et stykke tærte… pludselig fik jeg en uimodståelig trang til frikadeller… jeg stod dog imod, men er helt sikker på at den sprøde æble/rødbedesalat vil være virkelig god som tilbehør til en frikadelle